Doneren


Steun ons met een gift. Door jouw donatie bereiken we nog meer!

  • Steun onze strijd: groener, diervriendelijker, socialer
  • Iedere bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom
  • Giften zijn vaak fiscaal aftrekbaar

Donatiebedrag

Betaalmethode


Legaat of erfenis

Periodieke gift

Grote giften
De wet schrijft voor dat politieke partijen giften registreren en ontvangen giften groter dan € 1.000 (totaal per kalenderjaar) openbaar maken. Giften groter dan €10.000 dienen binnen 3 werkdagen door ons aan het ministerie van Binnenlandse Zaken te worden gemeld Hoe de Partij voor de Dieren hiermee omgaat kun je lezen in ons giftenreglement.
Ben je van plan een grote gift te doen, waar we natuurlijk heel blij mee zijn, dan kun je het beste even contact opnemen met het partijbureau via doneren@partijvoordedieren.nl om afspraken te maken op welk moment de gift ontvangen wordt en welke gegevens openbaar gemaakt moeten worden.

ANBI
De Partij voor de Dieren heeft een fiscale ANBI-status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De ANBI voorwaarden kennen een verplichting tot het openbaar maken van diverse gegevens via internet. Deze gegevens vind je hier.