Doneren


Steun ons met een gift. Door jouw donatie bereiken we nog meer!

  • Steun onze strijd: groener, diervriendelijker, socialer
  • Iedere bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom
  • Giften zijn vaak fiscaal aftrekbaar

Donatiebedrag

Betaalmethode


Nalaten

Geef de Aarde door aan de volgende generaties. Neem de Partij voor de Dieren op in je testament.

» Nalaten

Periodieke gift

Wil je structureel doneren? Met belastingvoordeel? Doe een periodieke gift en ontvang een derde tot de helft van je gift terug. Zo kun je meer schenken, zonder dat het je meer kost!

» Periodieke gift

Grote giften

Politieke partijen moeten volgens de wet giften registreren. Giften groter dan € 1.000 (totaal per kalenderjaar) moeten openbaar zijn. Giften groter dan €10.000 moeten binnen 3 werkdagen door ons aan het ministerie van Binnenlandse Zaken worden gemeld. Hoe de Partij voor de Dieren hiermee omgaat? Lees het in ons giftenreglement.

Ben je van plan een grote gift te doen? Daar zijn we heel blij mee. Neem contact op via doneren@partijvoordedieren.nl om afspraken te maken over het moment van de gift en welke gegevens openbaar gemaakt moeten worden.

ANBI

De Partij voor de Dieren heeft een fiscale ANBI-status. Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Een ANBI heeft een aantal belastingvoordelen. Donateurs van een ANBI mogen hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. De ANBI voorwaarden kennen een verplichting tot het openbaar maken van diverse gegevens via internet. Deze gegevens vind je hier.