Leden­service


Sluit je aan bij het groeiend verzet. Word lid van de Partij voor de Dieren!

Word lid

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar de belangen van de hele planeet en al haar bewoners voorop stelt. Als lid steun je ons in deze unieke strijd. Dit is het moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan je idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een mooi welkomstkado. Lid worden kan al vanaf 20 euro per jaar en is mogelijk vanaf 16 jaar.

Voor overige vragen over het lidmaatschap kun je contact opnemen met de ledenadministratie via administratie@partijvoordedieren.nl.

Automatische machtiging

De contributie voor het jaarlijkse lidmaatschap (minimaal € 20,00) wordt voldaan via een automatische machtiging.

Als een incasso niet is gelukt sturen we je een e-mail ter controle van het rekeningnummer, waarna de incasso opnieuw wordt aangeboden aan de bank. Mocht de incasso uiteindelijk niet lukken dan kan de contributie overgemaakt worden op rekeningnummer NL94 TRIO 0212486934 ten name van Partij voor de Dieren te Amsterdam, onder vermelding van Contributie + jaartal.
Aanvullende gegevens voor betalingen vanuit het buitenland: BIC: TRIONL2U

Ben je al lid maar heb je nog geen automatische machtiging? Vul dit formulier in om een machtiging af te geven.

Jongerenorganisatie

Ben je tussen de 14 en 28 jaar, dan kun je je aansluiten bij de politieke jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren: PINK! Lid blijven van PINK! kan tot en met 31 jaar. Klik hier voor informatie en hier om je aan te melden. Vanaf 16 jaar kun je je ook aanmelden voor het combinatielidmaatschap van de Partij voor de Dieren en PINK!. Meld je dan aan via het aanmeldformulier en kies vervolgens voor het combinatielidmaatschap.

Giften

Wanneer je (nog) geen lid wilt worden van de partij, is een gift van harte welkom! Giften aan politieke partijen zijn aftrekbaar van de belasting. Je kunt de donatie overmaken op rekeningnummer NL94 TRIO 0212486934 van de Triodosbank ten name van Partij voor de Dieren te Amsterdam, onder vermelding van gift.
Aanvullende bankgegevens voor het overmaken vanuit het buitenland: BIC: TRIONL2U.

Je kunt de Partij voor de Dieren ook steunen met een periodieke gift, legaat of erfenis. Fiscaal aantrekkelijk, zodat het geld (vrijwel) volledig kan worden ingezet om op te komen voor dieren, natuur en milieu. Voor meer informatie, klik hier.

Iedere bijdrage, hoe klein ook, is van harte welkom om de Partij voor de Dieren te steunen. Hartelijk dank!

Adresgegevens

De Partij voor de Dieren is gevestigd in Amsterdam.

Post kun je sturen naar:
Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam

E-mail: Klik hier om naar het contactformulier te gaan.