Word lid


Sluit je aan bij de Partij voor de Dieren!

Dit is hét moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan je idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een welkomstkado.

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar de belangen van de hele planeet en ál haar bewoners voorop stelt. Als lid steun je ons in deze unieke strijd, kun je actief worden voor de partij en kun je deelnemen aan leuke en interessante activiteiten. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en is mogelijk vanaf 16 jaar.

Je kunt lid worden door je gegevens hieronder in te voeren en een machtiging af te geven. Hierdoor wordt de contributie voor het lidmaatschap jaarlijks automatisch geïncasseerd. Deze machtiging geldt tot wederopzegging.

Geen postcode? Vul 0000 AA in

Geboortedatum *

-
-


Kies een jaarbedrag


Kies je welkomstkado

Machtiging

Doorlopende machtiging (SEPA)
Datum: 31 mei 2023
Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam
Incassant ID: NL91ZZZ341810130000

Nadat je het lidmaatschapsformulier hebt ingestuurd wordt een machtigingskenmerk toegekend. Voordat de incasso plaatsvindt word je op de hoogte gesteld van het machtigingskenmerk door middel van een factuur per e-mail. Het machtigingskenmerk vind je terug bij de afschrijving op het bankafschrift.

Teken met je muis of vinger een handtekening* deze velden zijn verplicht