Word lid


Dit is het moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan uw idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een bijzonder welkomstgeschenk.

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar het belang van een gezonde aarde voorop stelt. Leden van de Partij voor de Dieren steunen onze strijd voor een betere wereld. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en is mogelijk vanaf 16 jaar.

U kunt lid worden door hieronder uw gegevens in te voeren en een machtiging af te geven waardoor de contributie voor het lidmaatschap jaarlijks automatisch geĆÆncasseerd wordt. Deze machtiging geldt tot wederopzegging.

Geboortedatum *

-
-


Kies een jaarbedrag


Kies uw welkomstcadeau

Machtiging

U wordt doorgestuurd naar de omgeving van uw bank om de machtiging goed te keuren, houd uw identifier bij de hand

Doorlopende machtiging (SEPA)
Datum: 26 okt. 2020
Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam
Incassant ID: NL91ZZZ341810130000

Nadat u het lidmaatschapsformulier heeft ingestuurd wordt een machtigingskenmerk toegekend. Voordat de incasso plaatsvindt wordt u op de hoogte gesteld van het machtigingskenmerk door middel van een factuur per e-mail. Het machtigingskenmerk vindt u terug bij de afschrijving op het bankafschrift.

Teken met uw muis of vinger een handtekening

Door hieronder op de knop Aanmelden te klikken wordt u lid van de Partij voor de Dieren en geeft u de Partij voor de Dieren toestemming om doorlopende incasso-opdrachten naar uw bank te sturen om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Partij voor de Dieren.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Pas na het aanklikken van de link wordt uw aanmelding definitief.

Door verzending van dit formulier gaat u akkoord met het opslaan van uw persoonsgegevens in onze administratie. Wij delen uw gegevens niet met commerciƫle partijen.
Bent u ook PINK! (combi) lid geworden? Dan delen wij uw gegevens wel met PINK!. Vanaf uw 28e wordt het combilidmaatschap automatisch omgezet in een Partij voor de Dieren lidmaatschap. U kunt zich daarna nog wel apart aanmelden bij PINK!.

Tevens versturen wij u een nieuwsbrief met informatie over de Partij voor de Dieren. U kunt zich te allen tijde weer afmelden van deze nieuwsbrief.

De Partij voor de Dieren hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.

* deze velden zijn verplicht