Word lid


Sluit je aan bij de Partij voor de Dieren!

Dit is hét moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan je idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang helemaal NIETS. Want met minder consumeren helpen we de planeet.

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar de belangen van de hele planeet en al haar bewoners voorop stelt. Als lid steun je ons in deze unieke strijd, kun je actief worden voor de partij en kun je deelnemen aan leuke en interessante activiteiten. Het lidmaatschap is persoonsgebonden en is mogelijk vanaf 16 jaar.

Je kunt lid worden door je gegevens hieronder in te voeren en een machtiging af te geven. Hierdoor wordt de contributie voor het lidmaatschap jaarlijks automatisch geïncasseerd. Deze machtiging geldt tot wederopzegging.

Geen postcode? Vul 0000 AA in

Geboortedatum *

-
-


Kies een jaarbedrag


Machtiging

Je wordt doorgestuurd naar de omgeving van je bank om de machtiging goed te keuren, houd je identifier bij de hand

Doorlopende machtiging (SEPA)
Datum: 27 nov. 2021
Partij voor de Dieren
Postbus 17622
1001 JM Amsterdam
Incassant ID: NL91ZZZ341810130000

Nadat je het lidmaatschapsformulier hebt ingestuurd wordt een machtigingskenmerk toegekend. Voordat de incasso plaatsvindt word je op de hoogte gesteld van het machtigingskenmerk door middel van een factuur per e-mail. Het machtigingskenmerk vind je terug bij de afschrijving op het bankafschrift.

Teken met je muis of vinger een handtekening

Door hieronder op de knop 'Aanmelden' te klikken word je lid van de Partij voor de Dieren en geef je de Partij voor de Dieren toestemming om doorlopende incasso-opdrachten naar je bank te sturen om een bedrag van je rekening af te schrijven, en aan je bank om doorlopend een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de Partij voor de Dieren.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met een bevestigingslink.
Pas na het aanklikken van de link wordt je aanmelding definitief, vergeet dit dus niet! Check eventueel ook je spam-box.

Door verzending van dit formulier ga je akkoord met het opslaan van je persoonsgegevens in onze administratie. Wij delen je gegevens niet met commerciële partijen.
Ben je jonger dan 28 en heb je in dit formulier aangegeven ook PINK!-lid te willen worden? Dan delen wij je gegevens wel met PINK!. Vanaf je 28e wordt het combilidmaatschap automatisch omgezet in een Partij voor de Dieren lidmaatschap. Je kunt je daarna nog wel apart aanmelden bij PINK!.

Als lid sturen wij je ook periodiek een nieuwsbrief met informatie over de Partij voor de Dieren. Je kunt je te allen tijde weer afmelden van deze nieuwsbrief.

De Partij voor de Dieren hecht grote waarde aan de bescherming van je privacy. Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk en geheel in overeenstemming met de bepalingen in de Algemene verordening gegevensbescherming. Voor meer informatie, zie onze privacyverklaring.

* deze velden zijn verplicht