Doe mee met de Partij voor de Dieren!


Hou vast aan je idealen als lid of vrij­wil­liger

Lid worden

De Partij voor de Dieren is de enige partij die niet de kortetermijnbelangen van de mens, maar het belang van een gezonde aarde voorop stelt. Als lid van de Partij voor de Dieren steun je onze strijd voor een betere wereld. Dit is het moment om te kiezen voor de Partij voor de Dieren en vast te houden aan je idealen! Word vandaag nog lid van de Partij voor de Dieren en ontvang een bijzonder welkomstgeschenk. Lid worden kan al vanaf 20 euro per jaar en is mogelijk vanaf 16 jaar.

Leden service

Verhuisd? Geef je nieuwe adres door met dit formulier.

Nieuw email adres? Geef het door met dit formulier.

Nieuw bankrekeningnummer? Geef het door met dit formulier.

Lidmaatschap opzeggen? Dit kan je doen met dit formulier.

Opleidingen

Ben je al lid en wil je je kennis en vaardigheden versterken? We investeren graag in het opleiden van leden die willen bijdragen aan het laten groeien en verdiepen van de partij.

Word actief en help mee bij lokale activiteiten!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten om de Partij voor de Dieren groter te maken! In alle provincies zijn leden actief in afdelingen of werkgroepen. In verkiezingstijd voeren zij campagne door posters te plakken, te flyeren of op markten te staan. Ook daarbuiten organiseren zij regelmatig acties en evenementen, zoals lezingen, workshops, filmavonden of zwerfvuil opruimacties, om de Partij voor de Dieren nog meer bekendheid te geven en onze idealen uit te dragen.

Vrijwilliger worden

Ben je lid van de Partij voor de Dieren en wil je meehelpen onze idealen te verwezenlijken en vrijwilliger worden? Jouw bijdrage is altijd welkom!

Er zijn in totaal acht afdelingen en vier provinciale werkgroepen. Klik voor meer informatie en contactmogelijkheden op de provincie waar je woonachtig bent:

Vacatures

Klik hier voor een overzicht van de huidige vacatures bij de Partij voor de Dieren.