Vierde partij­congres PvdD op zondag 9 oktober 2005


28 september 2005

Op zondag 9 oktober a.s. organiseert de Partij voor de Dieren haar vierde partijcongres. Het congres zal plaatsvinden in Driebergen van 13.00-17.00 uur.

Bij de volgende Tweede Kamer verkiezingen kan de PvdD samen met haar leden en haar kiezers de doorbraak realiseren waarop dieren al zolang hebben moeten wachten. Het is van belang om elkaar in de aanloop naar deze verkiezingen niet uit het oog te verliezen. Het vierde congres van de Partij voor de Dieren zal daarom in het teken staan van ontmoeting, van praten met elkaar en van het wisselen van gedachten over datgene wat ons bindt en de traditionele links-rechts tegenstelling overstijgt: het opkomen voor dieren.

Naast Marianne Thieme zullen Mensje van Keulen, schrijfster en tevens lijstduwer van de PvdD en Dr. Gerrit van Putten, bekend vanwege zijn baanbrekend onderzoek naar het gedrag van varkens, spreken op het congres. Het belooft een inspirerende middag te worden!

De leden van de Partij voor de Dieren zijn van harte uitgenodigd om het partijcongres op 9 oktober a.s. bij te wonen. Alle uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd.

Bent u lid van de PvdD en is de uitnodiging niet bij u aangekomen? Stuur dan een mail met uw naam en adresgegevens naar info@partijvoordedieren.nl met als onderwerp "uitnodiging partijcongres".

Tot zondag 9 oktober!

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief