'Vast­houden aan jouw idealen' is nu verkrijgbaar in de boek­handel


Een boek over het 20 jarig bestaan van de PvdD

4 oktober 2022

Ter ere van het 20-jarig bestaan van de partij publiceert De Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren, een boek over het ontstaan en de geschiedenis van de partij. Het boek ‘Vasthouden aan jouw idealen’ is vanaf vandaag te koop in (online) boekenwinkels.

Op 28 oktober 2002 werd voor het eerst in de wereldgeschiedenis een politieke partij opgericht die de belangen van de Aarde en ál haar bewoners als uitgangspunt koos.

Hoewel de Partij voor de Dieren op het Binnenhof in eerste instantie door veel mensen als een vreemde eend in de bijt werd gezien, groeide deze al snel uit tot een vereniging met inmiddels 25.000 leden en 109 volksvertegenwoordigers in gemeenteraden, waterschappen, provinciale staten, Tweede en Eerste Kamer en Europees Parlement. Nog nooit kreeg een Nederlandse partij zo veel navolging in het buitenland, inmiddels heeft de PvdD zusterpartijen in 21 landen!

Het boek werd geschreven door PvdD-oprichter Marianne Thieme en schrijver/journalist Jeroen Siebelink. In het boek komt vrijwel iedereen aan het woord die betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de partij. De boekpresentatie vond plaats tijdens het jubileumfeest op 2 oktober in Rotterdam. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan auteur Mensje van Keulen. Het boek bestaat uit 336 pagina’s en een uitgebreid fotokatern.

Vasthouden aan jouw idealen is vanaf vandaag verkrijgbaar in boekenwinkels voor €19,95. Leden kunnen het boek in de webshop van de partij kopen voor een ledenprijs van €18,95 (inclusief verzendkosten).

Wij staan voor:

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief