Spandoek van 20x6 meter voor Partij voor de Dieren onthuld


2 juni 2009

Grootste billboard Europese verkiezingen op land echtgenoot Thieme

Amsterdam, 2 juni 2009 – Vandaag is een megaspandoek onthuld dat oproept Partij voor de Dieren te stemmen. Het spandoek werd geplaatst op het biologische akkerbouwbedrijf van Jaap Korteweg, de echtgenoot van Marianne Thieme. Het is het grootste reclamespandoek dat voor de Europese verkiezingen wordt ingezet: 20 meter breed en 6 meter hoog!

De Partij voor de Dieren heeft ervoor gekozen haar beperkte budget voor de Europese verkiezingen vrijwel geheel in te zetten in de week van de verkiezingen. Die keuze hangt samen met het feit dat veel kiezers pas deze week zullen besluiten of en op welke partij ze zullen stemmen op 4 juni. Deze week zal een groot aantal radio- en TVspots worden ingezet, zal er groot geadverteerd worden op stations en in treinkranten, wordt er een viral movie verspreid en zal het grootste billboard van alle campagnes worden ingezet langs de spoorlijn …… op het biologische akkerbouwbedrijf van Jaap Korteweg in Langeweg.

De Partij voor de Dieren heeft goede hoop op een zetel omdat veel dieren-, natuur- en milieubeschermers gemotiveerde stemmers zijn, wat extra zwaar telt bij een lage opkomst.

Thieme: “We kunnen de eerste in een internationaal parlement vertegenwoordigde partij ter wereld worden, die niet de mens centraal stelt, maar dieren, natuur en milieu. Dat zal niet alleen een doorbraak voor de Partij voor de Dieren zijn, maar ook voor andere groene partijen omdat ze met ons als ‘haas in de marathon’ veel harder zullen gaan lopen. Een zetel voor de Partij voor de Dieren zal veel meer voor dieren , natuur en milieu betekenen, dan een zetel meer of minder voor de traditionele partijen”.

Natasja Oerlemans, lijsttrekker voor de Europese verkiezingen was aanwezig bij de onthulling van het spandoek .

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief