Partij voor de Dieren sponsort zondag­ama­teurs vvAPWC


10 september 2012

vvAPWC in Amersfoort is de eerste voetbalclub van Nederland die gesponsord is door een politieke partij. In de speurtocht naar een nieuwe plaats voor het in Haarlemmermeer geweigerde megaspandoek, kreeg de Partij voor de Dieren een aanbod van de zondagamateurs van vvAPWC in Amersfoort om de megabanner van 40x4 meter te plaatsen op het hoofdveld van de voetbalvereniging, direct aan de spoorlijn Amersfoort-Zwolle.

Omdat op die wijze dagelijks 25.000 treinforenzen bereikt kunnen worden en de Partij voor de Dieren het opneemt voor de belangen van treinforenzen (tegen de treintax van de Kunduzcoalitie) heeft de partij graag van het aanbod gebruik gemaakt. Plaatsing werd mogelijk gemaakt door een lid van de partij via een extra bijdrage. De eerste wedstrijd waarin het publiek met de megabanner geconfronteerd werd was vvAPWC tegen Hoogland.

Marianne Thieme: “We steunen de amateursport graag, zeker als we op die manier ook de treinforens kunnen aanmoedigen vast te houden aan z’n idealen”.

Gerelateerd nieuws

Esther Ouwehand op zoek naar een outfit met een eerlijk verhaal

Esther Ouwehand is samen met StoereVrouwen op jacht geweest naar Fair Fashion in Den Haag. StoereVrouwen strijden tegen de ...

Lees verder

Partij voor de Dieren wil dat kroonprins stopt met jacht

Tweede Kamerlid Marianne Thieme heeft vandaag Kamervragen gesteld over de jachtpraktijken van kroonprins Willem-Alexan...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief