Niko Koffeman beëdigd tot Eerste Kamerlid


7 juni 2011

Den Haag, 7 juni 2011 – De leden van de Eerste Kamer zijn vandaag officieel geïnstalleerd in de senaat. Niko Koffeman zal de komende vier jaar als senator van de Partij voor de Dieren opnieuw de belangen van dieren, natuur en milieu behartigen in de Eerste Kamer.

Niko Koffeman, bedenker van de Partij voor de Dieren, werd in 2007 gekozen als eerste senator voor de Partij voor de Dieren. De afgelopen vier jaar wist hij in de Eerste Kamer op uitzonderlijke wijze invulling te geven aan de rol van de eerste Partij voor de Dieren ter wereld die in een nationaal parlement gekozen is. Door zijn inzet zijn de thema’s dierenwelzijn, duurzaamheid, klimaatcrisis en vleesconsumptie indringend geagendeerd in de Eerste Kamer en daarbuiten.

Foto: Niko Koffeman ontving ter gelegenheid van zijn installatie een groenteboeket: een felicitatie voor hem en een hart onder de riem voor de groentetelers.

Gerelateerd nieuws

Tijdelijk verbod op drie bestrijdingsmiddelen

Staatssecretaris Bleker heeft aangekondigd drie bestrijdingsmiddelen tijdelijk te verbieden omdat ze mogelijk bij dragen a...

Lees verder

Interpellatie Minister President over schimmenspel rond Hedwigepolder

De Partij voor de Dieren roept de Minister President naar de Kamer over de weigering van staatssecretaris Bleker om het De...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief