Nieuwe voor­zitter gekozen op 22ste congres Partij voor de Dieren


12 april 2016

Op zondag 10 april hield de Partij voor de Dieren haar 22ste partijcongres. Ruim 400 leden van de Partij voor de Dieren reisden naar Doorn voor een inspirerende dag. Tijdens dit congres is de nieuwe partijvoorzitter gekozen: Floriske van Leeuwen. Van Leeuwen was al secretaris van het bestuur. Zij neemt nu het voorzitterschap over van interim-voorzitter Marianne Thieme.


Floriske van Leeuwen - voorzitter PvdD

Tevens werd algemeen bestuurslid Elze Boshart tot secretaris van het bestuur gekozen en werd penningmeester Gerard Kuipers herbenoemd. Klik hier voor meer informatie over de bestuursleden.

Andere belangrijke agendapunten op het congres waren het goedkeuren van de jaarstukken 2015 (jaarverslag en jaarrekening) en de begroting 2016. Ook werden de leden benoemd voor de Commissie van Beroep.

Marianne Thieme sloot het congres af met een speech.

Gerelateerd nieuws

Stel maximum aan aantal koeien per bedrijf!

PvdD-fractievoorzitter Marianne Thieme wil dat het kabinet harde grenzen stelt aan het aantal melkkoeien op een bedrijf. Zij ...

Lees verder

“Wat heb je aan geld als de ijskap smelt”

De Partij voor de Dieren wil dat het kabinet vol inzet op bescherming van de Noordpool. Voor de Zuidpool strijdt de Nederland...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief