Marianne Thieme opent regionale Contactdag dieren­be­lan­gen­or­ga­ni­saties op 1 oktober in Brabant


14 september 2005

Op zaterdag 1 oktober zal Marianne Thieme de regionale Contactdag voor dierenbelangenorganisaties openen in het natuurmuseum in Tilburg. De Contactdag is georganiseerd door de leden van de Partij voor de Dieren-regiowerkgroep Brabant en heeft als doel het netwerk in Zuid-Nederland te verstevigen.

Naast Marianne Thieme zullen er andere sprekers aanwezig zijn en wordt ook van de deelnemers actief meedenken verwacht. Zo zal er besproken worden hoe dierenbelangenorganisaties elkaar kunnen helpen, hoe geplande acties of demonstraties uitgezet kunnen worden en hoe je bijvoorbeeld met klachten of signalen uit de maatschappij kunt omgaan. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen en tips.

Bent u ook in de regio Brabant of Limburg actief namens een organisatie die betrokken is bij dierenwelzijn en heeft u interesse om deel te nemen aan de Contactdag?

Meld u dan zo snel mogelijk aan bij het organisatiecomité: pvddbrabant@hotmail.com onder vermelding van Contactdag.

De dag begint om 10.00 uur en zal rond 15.30 uur zijn afgelopen. De kosten bedragen € 7,50 p.p. Vegetarische lunch en borrel ingebegrepen.

Hopelijk tot 1 oktober!

Gerelateerd nieuws

Lege sokkel wordt symbool voor bedreiging Sneeuwvlokje

Amsterdam, 8 september 2005 - Nadat deze zomer tot viermaal toe met grof geweld het standbeeld van het witte zwijntje Sneeuwv...

Lees verder

PvdD participeert in massaal protest tegen kabinetsbeleid. Omsingel het kabinet op zaterdag 24 september!

Op initiatief van platform Keer het Tij zal op zaterdag 24 september om 13.00 uur het Binnenhof in Den Haag massaal worden om...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief