Marianne Thieme ontvangt Michiel de Ruyter Prijs


26 september 2013

Marianne Thieme is uitgeroepen tot winnaar van de Michiel de Ruyter Prijs 2013. Ze krijgt de onderscheiding vanwege haar grote inzet voor dieren in de Nederlandse samenleving.

De Michiel de Ruyter Prijs is een initiatief van de Gouden Eeuw Awards die sinds 2009 worden toegekend aan persoonlijkheden die zich op creatieve wijze onderscheiden in de maatschappij. Onder anderen André van Duin, Wubbo Ockels, Paul van Vliet, Liesbeth List en André Kuipers hebben een Gouden Eeuw Award in ontvangst genomen. De onderscheiding is een initiatief van Bewonder Nederland (BN) en de jury staat onder leiding van de koninklijk onderscheiden journalist Phia Baruch.

Marianne Thieme: “Ik ben vereerd met deze prijs. Ik zie hem vooral als een aanmoediging in onze strijd voor de belangen van de meest kwetsbaren in onze samenleving. Het is bovendien een pluim op de hoed van iedereen die zich inzet voor de Partij voor de Dieren.”

Gerelateerd nieuws

PvdD: geen vertrouwen in tegenpolencoalitie Rutte-Samsom

Lees hieronder de bijdrage van Marianne Thieme aan de Algemene Politieke Beschouwingen in eerste termijn en in tweede termij...

Lees verder

Gesprek met Dijsselbloem: Thieme bepleit radicale koerswijziging

In het open gesprek waarvoor de oppositiepartijen zijn uitgenodigd op het ministerie van financiën, zal de Partij voor de Die...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief