Klimaatfilm Meat the Truth 24 oktober te zien in Den Haag


24 oktober 2008

Vrijdag 24 oktober is de spraakmakende klimaatfilm Meat the Truth te zien in Hotel ’t Centrum in Den Haag. Meat the Truth is de veelbesproken documentaire van het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de dieren, NGPF, die de invloed van de veehouderij op het klimaat weer geeft.

Meat the Truth wordt gepresenteerd door Marianne Thieme en vormt een aanvulling op eerdere klimaatfilms. Hoewel deze films erin geslaagd zijn om de problematiek rondom de opwarming van de aarde overtuigend op de kaart te zetten, werd telkens één van de grootste oorzaken van de opwarming van de aarde buiten beschouwing gelaten, de veehouderij.

Meat the Truth brengt dit onder de aandacht door te laten zien dat wereldwijd de veehouderij meer broeikasgassen uitstoot dan alle auto´s, vrachtwagens, treinen, boten en vliegtuigen samen.

Nieuwsgierig? Kom dan op vrijdagavond naar Hotel ’t Centrum, waar Meat the Truth vanaf heden iedere vrijdag te zien is. Voorafgaand aan de film wordt een Vega Menu aangeboden voor €19,50.
Aanvang film: 20:00 uur

Klik hier voor een overzicht over waar en wanneer Meat the Truth bij u in regio te zien is.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren tekent voor een sterk EU-actieplan voor de bescherming van haaien

Aanstaande zaterdag 11 oktober begint de tweede Europese Week van de Haai. Organisaties als Shark Alliance, Stichting de Noor...

Lees verder

Klimaatfilm Meat the Truth 6 November te zien in Amstelveen

Donderdag 6 november is de spraakmakende, Engelstalige klimaatfilm Meat the Truth te zien in het Cultuurcentrum Griffioen van...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief