Kees & Kasper van Kooten brengen radio­verslag Prins­jesdag voor Partij voor de Dieren


17 september 2006

Amsterdam, 18 september 2006 - Op dinsdag 19 september, Prinsjesdag, zal Kees van Kooten verslag doen van de gebeurtenissen op Prinsjesdag in de STER-blokken van Radio 1.
Van Kooten zal de troonrede analyseren op het belang dat erin wordt toegekend aan de rechten van dieren. Kees van Kooten is hoopvol gestemd, dat Hare Majesteit, een gevoelige vrouw met een hoog ontwikkeld ethisch besef, het eindelijk zal gaan opnemen voor de situatie van honderden miljoenen dieren die lijden en sterven in de bio-industrie.
De commentaren van Kees van Kooten over de aaibaarheidsfactor van troonrede en Majesteit zullen muzikaal begeleid worden door Kasper van Kooten

Kees en Kasper van Kooten zullen minimaal tienmaal ‘inbreken’ in de Radio 1 programmering om de luisteraar verslag te doen van het diervriendelijkheidsgehalte van Prinsjesdag.
Voor wie de spotjes mist op prinsjesdag zullen er een aantal herhaald worden rond Vara’s Vroege Vogels op zondag 24 september a.s. Ook op de website www.partijvoordedieren.nl zullen de spotjes na Prinsjesdag te beluisteren zijn.

De Partij voor de Dieren is zeer verheugd over de steun van Kees en Kasper van Kooten voor haar verkiezingscampagne.
De steun van prominente Nederlanders zal een belangrijke bijdrage leveren aan de doorbraak die de Partij voor de Dieren op 22 november a.s. verwacht.

Klik hier om de radiospots te beluisteren

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren presenteert concept verkiezingsprogramma en concept kandidatenlijst

Amsterdam, 14 september 2006 – Vandaag heeft de Partij voor de Dieren haar concept verkiezingsprogramma en haar concept kandi...

Lees verder

Partij voor de Dieren vraagt Groningse SP-wethouder duivenvergassing te stoppen

Amsterdam, 19 september 2006 – De Partij voor de Dieren heeft de Groningse SP-wethouder Visscher in een brandbrief gevraagd t...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief