Esther Ouwehand geeft gast­lessen op middelbare school in de Nationale Onderwijs Week


28 september 2007

Den Haag, 28 september 2007 – Tweede Kamerlid Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren) zal op maandag 1 oktober drie gastlessen maatschappijleer geven aan leerlingen van 4 havo van het Andreas College in Katwijk. De lessen vinden plaats in het kader van de Nationale Onderwijs Week en zullen in het teken staan van de parlementaire democratie en de rol van kleine politieke partijen hierin.

De Nationale Onderwijs Week (NOW) 2007 vindt plaats in de week van 1 tot en met 5 oktober en heeft als thema ‘School en samenleving'. Met dit thema vraagt de NOW aandacht voor de verbindingen tussen het onderwijs, bedrijven en de samenleving rondom de school.

Esther Ouwehand is met haar gastlessen de eerste in een reeks prominente Nederlanders die de komende week verspreid door het land voor de klas zullen staan.

Gerelateerd nieuws

Regering geeft schoorvoetend toe: Jachtplezier Oranjes wordt betaald uit gemeenschapsgeld

Den Haag, 28 september 2007- In antwoord op vragen van de Partij voor de Dieren heeft de regering na lang aarzelen toegegeven...

Lees verder

PINK! roept Unitas op tot royement dierenbeulen.

Amsterdam, 28 september 2007 - Acht nieuwe leden van studentenvereniging Unitas uit Amsterdam hebben als ontgroening spaflesj...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief