Educa­tieve omroep RVU zoekt maat­schap­pelijk betrokken Neder­landers voor nieuw programma: de Club van 100


8 februari 2005
De educatieve omroep RVU start binnenkort met de Club van 100, een nieuw mediaconcept op televisie, radio en internet. De omroep is hiervoor op zoek naar 100 burgers die zich wel betrokken voelen bij de Nederlandse samenleving, maar maatschappelijk nog niet zo actief zijn als ze soms zouden willen.

De Club van 100 is een heuse club: de 100 clubleden zetten zich in voor de samenleving en voor elkaar. De clubleden zijn mensen die in hun eigen huishouden en leefomgeving, hun eigen buurt, wijk, of stad tegen schijnbaar onoplosbare problemen aanlopen die ze wel eens aan andere mensen zouden willen voorleggen.

Dat kan om grote en kleine zaken gaan: van ondoordringbare bureaucratie en politieke machtsstructuren tot onvrede met iets wat zich in de actualiteit afspeelt en lokale problemen op het gebied van dierenwelzijn. De leden van de Club van 100 willen met elkaar dingen bespreekbaar maken, actie ondernemen en de problemen oplossen.

De RVU roept inwoners uit alle delen van Nederland, in de leeftijd van 1 tot 100, op om zich aan te melden als lid. De Club van 100 zal een afspiegeling zijn van Nederland. Er zal daarom een selectie worden gemaakt uit de aanmeldingen, zodat de 100 leden uiteindelijk elk een andere leeftijd hebben, (van 1 tot 100), uit alle delen van het land komen, allerlei verschillende beroepen uitoefenen en verschillende levensovertuigingen en culturele achtergronden hebben. In een dergelijke afspiegeling mogen mensen die opkomen voor de belangen van dieren niet ontbreken!

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie kunt u bellen met de RVU: 035-6771400 (tijdens kantooruren). Of klik hier voor de website en het aanmeldingsformulier.

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief