Chris­tenUnie-jongeren roepen Marianne Thieme uit tot ´Engel van het Jaar´


10 januari 2008

Marianne Thieme krijgt vanavond uit handen van de voorzitter van PerspectieF, de ChristenUnie-jongeren, de ‘Engel van het Jaar’ prijs uitgereikt. Ieder jaar looft PerspectieF, ChristenUnie-jongeren de prijs uit voor een politicus die niet bij één van de drie Christelijke partijen (CDA-SGP-ChristenUnie) zit, maar toch een manier van politiek bedrijven heeft die zij zeer waarderen. Dit jaar is de prijs voor Marianne Thieme. De ChristenUnie-jongeren waarderen de wijze waarop Thieme zich inzet voor rechtvaardigheid voor alles wat leeft.

In 2006 werd Marianne Thieme door de parlementaire pers al uitgeroepen tot meest talentvolle politicus. Door het blad Boerderij werd Thieme in hetzelfde jaar eveneens uitgeroepen tot meest invloedrijke vrouw op het landbouwbeleid en dit jaar staat zij als tweede meest invloedrijke vrouw in diezelfde ranglijst. Door de lezeressen van de Viva werd Marianne in 2006 uitgeroepen tot meest spicy politica. Uit handen van de Ching Hai International Association ontving Marianne Thieme in 2006 de ‘’Shining World Leadership Award’ als erkenning voor haar bijdrage aan een betere wereld.

Ook de prijs ‘Engel van het Jaar’ ziet de Partij voor de Dieren als een erkenning voor de bijdrage die de partij levert aan een maatschappij die gestoeld is op mededogen en duurzaamheid. Eerder ontvingen Hans Wiegel en Jeroen Dijsselbloem de prijs van de ChristenUnie-jongeren.

Gerelateerd nieuws

Zwemmen met dolfijnen heeft geen therapeutisch effect

Er is geen greintje wetenschappelijk bewijs dat zwemmen met dolfijnen enig therapeutisch effect heeft op kinderen met het Dow...

Lees verder

Minister LNV: ‘Vernielen kievitsbloem door gemeente Zwolle kan twee jaar gevangenisstraf opleveren’.

Den Haag, 16 januari - De minister van LNV heeft de Kamervragen van de Partij voor de Dieren beantwoord over vernieling van d...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief