Aftrap poster­cam­pagne Europa, er zijn grenzen


23 april 2009

Lijsttrekker Partij voor de Dieren plakt symbolisch eerste verkiezingsposter

Vandaag gaf de Europese lijsttrekker van de Partij voor de Dieren, Natasja Oerlemans, de aftrap van de postercampagne voor de Europese verkiezingen. Ze beklom vanmorgen de ladder om de eerste posters aan te plakken in Zeist. De Partij voor de Dieren heeft de campagneposters al gereed omdat ze niet wachten op het lijstnummer. Oerlemans: ‘onze kiezers weten onze unieke partij echt wel te vinden op het stembiljet, daar hebben ze geen lijstnummer voor nodig.’ Actieve leden van de Partij voor de Dieren zullen deze week in heel Nederland posters plakken.

De Partij voor de Dieren gaat de campagne in met de slogan ‘Europa, er zijn grenzen’. Grenzen aan economische groei, grenzen aan de uitbuiting en uitputting van de aarde, grenzen aan dierenleed en grenzen aan overconsumptie. Wil Europa bewijzen wat het waard is, dan zal het roer om moeten. Dat betekent een ambitieus klimaatpakket, werkelijke solidariteit met de armsten in de wereld, een beter dierenwelzijn en harde afspraken over het behoud van biodiversiteit.

De Partij voor de Dieren is van plan op 4 juni opnieuw geschiedenis te gaan schrijven door als eerste partij met als hoofdthema dieren, natuur en milieu in een internationaal parlement vertegenwoordiging te realiseren.

Gerelateerd nieuws

Tweede Kamer pakt varkenstransporten naar Rusland niet aan

De Partij voor de Dieren probeerde de minister met een motie te dwingen de dieronvriendelijke transporten te verbieden. Maar ...

Lees verder

Schokkende beelden varkensverdoving met CO2 in Tweede Kamer

Den Haag 23 april 2009- Op verzoek van de Partij voor de Dieren zijn vandaag in de Tweede Kamer beelden van het recente onder...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief