Zondag 12 november: opening Partij voor de Dieren­winkel in Amsterdam


10 november 2006

Amsterdam, 10 november 2006 - Komende zondag opent de Partij voor de Dieren een eigen winkel aan de ’s Gravelandseveer 1 in Amsterdam. Lijsttrekker Marianne Thieme en een lijstduwer van de partij zullen de winkel symbolisch inwijden. De noodzaak voor een Partij voor de Dierenwinkel ontstond vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen voor campagnemateriaal van de Partij voor de Dieren.

Bij deze gelegenheid zal de ’s Gravelandseveer tijdelijk worden omgedoopt tot Partij voor de Dierenstraat; vrijwel de hele straat zal tot aan 22 november in het teken van de verkiezingscampagne staan. Zo is het Amsterdam House Hotel geheel voorzien van banners en verkiezingsborden van de partij, net als de woonboten die aan de kade liggen. Ook de gevel van het partijkantoor en de nieuw te openen Partij voor de Dierenwinkel zijn geheel in campagnestijl uitgevoerd.

Alles wat de PvdD-webwinkel te bieden heeft, is nu ook in deze winkel te koop. Vanuit de winkel worden komende week 1 miljoen verkiezingskranten verspreid en vele duizenden ‘makelaarsborden’. Daarnaast is er een complete T shirt- en sweatshirtlijn beschikbaar, tal van andere campagnematerialen als stickers (ik rem voor dieren, ik stem voor dieren), posters, hesjes en flyers. De winkel zal dagelijks open zijn van 9.30 uur tot 16.00 uur. Sympathisanten van de Partij voor de Dieren kunnen zelf het campagnemateriaal ophalen in de winkel.

De feestelijke opening van de Partij voor de Dierenwinkel zal plaatsvinden om 12.00 uur door Marianne Thieme en een lijstduwer van de partij. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Gerelateerd nieuws

Opinie: Marrum. Het drama begint pas

Ademloos heeft Nederland toegekeken hoe 120 paarden in doodsnood werden omringd door het water van de Friese kwelders. Hoe 20...

Lees verder

Marianne Thieme loodst u door Nederland

Goed nieuws voor TomTomgebruikers! Vanaf nu is de stem van Marianne Thieme te downloaden. Ze loodst u met gemak door Nederl...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief