Volg Marianne Thieme en Natasja Oerlemans online


9 april 2009

Marianne Thieme en lijsttrekker voor de Europese verkiezingen Natasja Oerlemans zijn overal te volgen. Ze houden ons op de hoogte van hun campagne-activiteiten, lezingen en werkbezoeken via de sociale netwerken Hyves, Twitter en LinkedIn en weblogdiensten Blogger en Wordpress.

Zo liet Natasja ons op 8 april via Twitter weten dat minister Verburg van LNV duurzame eiwitconsumptie op de Europese agenda wil zetten. De minister schreef dat in haar antwoord op de Kamervragen van de Partij voor de Dieren over de reductie van de vleesconsumptie als onderdeel van het Europese klimaatbeleid.

Marianne schreef in haar weblog dat de Partij voor de Dieren al op één zetel staat in de eerste peilingen voor de Europese verkiezingen. En dat al voor de campagne is begonnen.

Benieuwd naar de activiteiten van Marianne en Natasja? Voeg ze dan toe aan jouw sociale netwerk!

Volg Natasja Oerlemans op:

Hyves Twitter Facebook LinkedIn Blogger Wordpress

Volg Marianne Thieme op:

Hyves Twitter Facebook LinkedIn Wordpress Blogger

Nomineer Natasja ook voor Beste Webpoliticus

Gerelateerd nieuws

Opinie: Mantelzorgwoning kan bouwcrisis oplossen

Gepubliceerd in het Reformatorisch Dagblad 08 april 2009 In de bouw dreigen komend jaar tienduizenden ontslagen te vallen al...

Lees verder

Dierenbeschermers gestigmatiseerd en gecriminaliseerd

Dierenrechtenactivisten zijn deze week weer volop in het nieuws. Woensdag vond in de Tweede Kamer een debat plaats met de min...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief