Verkie­zings­cam­pagne PvdD in volle gang


10 januari 2003

In het kader van de verkiezingscampagne van de Partij voor de Dieren zal dominee Hans Bok kandidaat-kamerlid voor de PvdD verkiezingsposters plakken. Dominee Bok doet dit gekleed in toga vanaf de shovel van een truck. De actie vindt plaats zondagmiddag 12 januari om 14.00 uur aan de Apeldoornse weg (ter hoogte van de Enclaveweg) in Apeldoorn

Ds. Hans Bok, heeft als predikant tijdens de MKZ crisis een ruiming proberen te voorkomen door het organiseren van een marathonkerkdienst in een te ruimen stal.
Dominee Bok heeft voor de Partij voor de Dieren een radiospotje ingesproken waarin hij god vraagt om de mensen de wijsheid te geven om diervriendelijk te stemmen.

De Partij voor de Dieren wil een inhaalslag realiseren om dierenwelzijn terug te krijgen op de maatschappelijke en politieke agenda. In de grondwet dient een artikel opgenomen te worden dat het recht op een respectvolle behandeling van dieren waarborgt. Dit grondwetsartikel vormt het fundament voor de behartiging van de belangen van dieren en dient te voorkomen dat dierenbelangen ten prooi kunnen vallen aan de politieke waan van de dag zoals in de afgelopen maanden gebeurde.

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief