Vandaag opening Partij voor de Dieren­winkel in Amsterdam


12 november 2006

Amsterdam, 12 november 2006 - Vandaag opent de Partij voor de Dieren een eigen winkel aan de ’s Gravelandseveer 1 in Amsterdam. Lijsttrekker Marianne Thieme en een lijstduwer van de partij zullen de winkel feestelijk openen. De noodzaak voor een Partij voor de Dierenwinkel ontstond vanwege de enorme hoeveelheid aanvragen voor campagnemateriaal van de Partij voor de Dieren.

Bij deze gelegenheid zal de ’s Gravelandseveer tijdelijk worden omgedoopt tot Partij voor de Dierenstraat; vrijwel de hele straat zal tot aan 22 november in het teken van de verkiezingscampagne staan. Zo is het Amsterdam House Hotel geheel voorzien van banners en verkiezingsborden van de partij, net als de woonboten die aan de kade liggen. Ook de gevel van het partijkantoor en de nieuw te openen Partij voor de Dierenwinkel zijn geheel in campagnestijl uitgevoerd.

Alles wat de PvdD-webwinkel te bieden heeft, is nu ook in deze winkel te koop. Vanuit de winkel worden komende week 1 miljoen verkiezingskranten verspreid en vele duizenden ‘makelaarsborden’. Daarnaast is er een complete T shirt- en sweatshirtlijn beschikbaar, tal van andere campagnematerialen als stickers (ik rem voor dieren, ik stem voor dieren), posters, hesjes en flyers. De winkel zal dagelijks open zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Sympathisanten van de Partij voor de Dieren kunnen zelf het campagnemateriaal ophalen in de winkel.

De feestelijke opening van de Partij voor de Dierenwinkel zal plaatsvinden om 12.00 uur door Marianne Thieme en een lijstduwer van de partij. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

Naast de opening van de Partij voor de Dieren winkel is ook de virtuele campagne van de Partij uitgebreid met een film van Kees van Kooten en Wim de Bie (geen lijstduwer) over de Nederlandse Vereniging van Nederlandse Menseneters. De film is online te zien op PvdD TV waar nu 15 campagnefilms te downloaden zijn. Geen enkele andere partij heeft zo’n groot aanbod van internetfilms als de Partij voor de Dieren. De Partij ziet internet als een belangrijk podium voor haar campagne.

Tevens heeft de Partij voor de Dieren 100 dieronvriendelijke maatregelen van 3 kabinetten Balkenende online geplaatst om kiezers te laten zien hoeveel slechts het CDA, VVD,D66 kabinet voor dieren gedaan heeft en hoeveel werk er ligt voor een mogelijke diervriendelijke coalitie die wordt aangejaagd door een sterke Partij voor de Dieren. De Partij voor de Dieren is nu al niet meer weg te denken uit de peilingen en intensiveert deze week haar campagne op weg naar de 5 zetels.

Gerelateerd nieuws

Marianne Thieme loodst u door Nederland

Goed nieuws voor TomTomgebruikers! Vanaf nu is de stem van Marianne Thieme te downloaden. Ze loodst u met gemak door Nederl...

Lees verder

Marianne Thieme biedt Koningin Beatrix gebundelde brieven van dierenbeschermers aan bij consultatie 24 november a.s.

Amsterdam, 13 november 2006 - Tijdens de consultatie van de gekozen fractievoorzitters door Koningin Beatrix op 24 november a...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief