PvdD orga­ni­seert unieke kiezers­uit­tocht in Over­ijssel op 22 januari


13 januari 2003

De Partij voor de Dieren roept kiezers dan ook op om voor zaterdag 18 januari een kiezerspas te halen op het gemeentehuis van de eigen woonplaats in Overijssel. Op vertoon van de oproep /stemkaart krijgt een ieder op het gemeentehuis een kiezerspas. Met deze kiezerspas kunnen Overijsselse kiezers in alle andere stembureaus van Nederland terecht.

Het Zwolse hoofdstembureau sloot de Partij voor de Dieren uit voor deelname in de provincie Overijssel aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 januari aanstaande, omdat de kieslijst destijds per fax is aangeboden.
In de stemhokjes van deze provincie ontbreekt daarom de PvdD Lijst 15 op het toetsenbord. Het blijkt uit veel reacties, dat een aanzienlijk aantal inwoners van Overijssel op de PvdD wil stemmen.
Met de kiezersuittocht -actie wil de partij aan kiezers de mogelijkheid geven om buiten de provincie Overijssel toch hun gewenste stem uit te brengen op de Partij voor de Dieren Lijst 15.

Vanuit vier plaatsen in Overijssel vertrekt op woensdag 22 januari drie maal daags een bus of auto naar een andere provincie:vertrektijden om 10.00, 12.30 en 18.00 uur. De vervoersmiddelen zijn duidelijk herkenbaar door affiches van de Partij voor de Dieren. Vertrekplaatsen:

Kiezers uit Zwolle, Kampen, Dalfsen en omstreken worden vervoerd naar Hattem, vertreklocatie: Zwolle, stadskantoor aan de achterzijde van het treinstation.
Kiezers uit Oldenzaal, Enschede, Hengelo en omstreken worden vervoerd naar Eibergen, vertreklocatie: Hengelo, verzamelen hoofdingang gemeentehuis.
Kiezers uit Raalte en omstreken worden vervoerd naar Heerde, vertreklocatie: Raalte, verzamelen hoofdingang gemeentehuis.
Kiezers uit Almelo en omstreken worden vervoerd naar Neede, vertreklocatie: Almelo, verzamelen hoofdingang gemeentehuis.
De Partij voor de Dieren roept kiezers op zich zo spoedig mogelijk te melden, doch uiterlijk zaterdag 18 januari, indien zij gebruik willen maken van het vervoer uit de provincie

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief