Partij voor de Dieren: Grootste politieke campagne-uiting ter wereld!


28 mei 2010

De Partij voor de Dieren zet de grootste reclameboodschap ter wereld in bij haar verkiezingscampagne. De boodschap is ingezaaid op een akker nabij Schiphol, in de buurt van de Kaagbaan. Het vorige record van de grootste advertentie ter wereld stond op 20.000 m2, nabij de luchthavens van Londen en Dubai. De Partij voor de Dieren vestigt een nieuw record met 35.000 m2. De megaboodschap is inmiddels door een groot aantal luchtreizigers en piloten opgemerkt en leidt tot veel reacties. “Geacht Partijbestuur, toen we vanmiddag Schiphol aanvlogen vanuit zuid-westelijke richting, zagen we jullie crop circle: "Stem nu Partij voor de Dieren". Gelukwensen! Als ik het wel heb, zijn jullie de eersten, na de Kelten, die dit medium tot voorspoed van de aarde gebruiken. Ik stem op jullie!”

Marianne Thieme: “Iedereen weet dat wij het beste voorhebben met de landbouw, en dan met name de akkerbouw. Dat we dol zijn op plantaardige eiwitten en dat we als partij de gewoonte hebben in de laatste weken voor de verkiezingen sterk te groeien in de peilingen. Dat alles wordt gesymboliseerd met deze reclameboodschap. Bovendien zijn we zeer gecharmeerd van het idee dat de reclame-uiting 100% recyclebaar is.”

Om de groeiende uiting van dag tot dag in beeld te kunnen brengen organiseert de Partij voor de Dieren een webstrijd om de reclameboodschap op foto vast te leggen. De inzender die de mooiste foto instuurt krijgt een vegetarisch diner voor twee. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar info@partijvoordedieren.nl, de sluitingsdatum is 8 juni.

Gerelateerd nieuws

Esther Ouwehand reikt oorkonde uit aan Stichting Monument en Landschap

Op 25 mei ontving Stichting Monument en Landschap een oorkonde uit handen van Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid voor de Par...

Lees verder

Marianne Thieme in actie tegen Limburgse megastallen

Vandaag heeft Marianne Thieme deelgenomen aan een protestwandeling tegen de vee-industrie in het Limburgse Leudal. De zes k...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief