Partij voor de Dieren geeft aandelen uit in kader Europese verkie­zingen


5 mei 2009

Amsterdam 5 mei 2009- De Partij voor de Dieren geeft aandelen uit van 1000, 500, 250, 100, 50 en 25 euro in het kader van de Europese verkiezingscampagne.
Met een knipoog naar de dramatische ontwikkeling van de aandelen op Wall Street en het Damrak, geeft de Partij voor de Dieren haar achterban in overweging dat het nú tijd is te kiezen voor het meest kostbare dat we hebben. Daarbij moet gedacht worden aan schone lucht, schoon water, een schone bodem, biodiversiteit, een stabiel klimaat en mededogen met andere levende wezens.


Omdat de andere partijen wel spreken over de kredietcrisis, maar niet of nauwelijks over de voedselcrisis, de zoetwatercrisis, de grondstoffencrisis, de biodiversiteitscrisis, de dierziektencrises en de dreigende pandemie als gevolg van zoönosen.

De leden hebben enthousiast gereageerd op de mogelijkheid aandelen te kopen in de verkiezingscampagne, waarvan het rendement groter is dan het kleingeld dat reguliere aandelen opleveren.

Bovendien is de aanschaf van aandelen in de verkiezingscampagne fiscaal aftrekbaar.

Naast de aandelenemissie, heeft de Partij voor de Dieren een wedstrijd uitgeschreven onder iedereen die een raamposter van de Partij voor de Dieren ophangt, of een creatieve campagne-uiting fotografeert. Er zijn 100 diervriendelijke prijzen die variëren van knuffels tot het dikste vegetarische kookboek ter wereld.

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief