Partij voor de Dieren behoudt defi­nitief zetel Flevoland


18 maart 2011

Na een hertelling van de stemmen heeft de Partij voor de Dieren definitief haar zetel in Flevoland behouden. De komende vier jaar zal Statenlid Melissa Bax er voor zorgen dat dieren, natuur en milieu hoog op de Flevolandse agenda staan.

Vrijdag 4 maart maakte het hoofdstembureau in Lelystad de definitieve uitslag bekend van de Provinciale Statenverkiezingen in Flevoland. Hierbij bleek de Partij voor de Dieren in Flevoland bij de verdeling van de 6 restzetels toch aanspraak te kunnen maken op een zetel. Deze restzetel was in eerste instantie naar de VVD gegaan. De VVD heeft daarop een hertelling aangevraagd.

Na het hertellen van de stemmen bleek er geen sprake te zijn van zetelverschuiving, waardoor de zesde restzetel definitief naar de Partij voor de Dieren is gegaan.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren wil totaal vangstverbod paling

De Partij voor de Dieren is blij met het feit dat het kabinet besloten heeft haar motie voor invoering van een vangstverbo...

Lees verder

Partij voor de Dieren blij met start themacommissie Dierhouderij

In de Tweede Kamer is vandaag de Kamerbrede themacommissie Dierhouderij van start gegaan. De themacommissie is mede op aand...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief