Marianne Thieme spreekt op Inter­na­tional congress on Vege­tarian Nutrition


22 februari 2013

Wetenschappers vanuit de hele wereld komen dit weekend bijeen om te spreken over vegetarische voeding, en de gezondheidsvoordelen die dit heeft voor mensen. Marianne Thieme zal hier morgen een lezing houden waarin zij spreekt over wat de Partij voor de Dieren doet om een gezonde plantaardige levensstijl te promoten.

De aandacht voor vegetarisme groeit wereldwijd. Dit weekend vindt het zesde internationale congres over vegetarische voeding plaats in de Verenigde Staten. Wetenschappers, beleidsmakers en studenten wisselen daar kennis uit over vegetarische voeding en de voordelen daarvan voor het voorkomen van ziekten zoals overgewicht.

Marianne Thieme zal hier morgen een lezing houden waarin zij vertelt over haar werk bij de Partij voor de Dieren en de rol die de partij speelt bij het onder de aandacht brengen van een meer vegetarische levensstijl in de samenleving en de politiek.

Meer informatie over het congres vindt u hier.

Gerelateerd nieuws

Opinie: Eed op 30 april is onnodig toneel

Dit artikel is gepubliceerd in het Nederlands Dagblad van 21 februari 2013 De eed heeft in ons rechtssysteem een bijzondere ...

Lees verder

Marianne Thieme: Mijn idee voor Nederland

Marianne Thieme gaf gisteren een lezing in De Balie over haar idee voor Nederland. In de lezingenreeks 'Mijn idee voor Ned...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief