Marianne Thieme in actie tegen mega­stallen


29 augustus 2012

Fractievoorzitter Marianne Thieme voerde dinsdag actie in Gelderland, Overijssel en Drenthe. Samen met Harry Voss, raadslid van de gemeente Apeldoorn en kandidaat kamerlid, protesteerde Marianne tegen de komst van geplande megastallen onder het motto ‘Ziek van Megastallen’.

De Partij voor de Dieren toerde langs geplande megastallen in Blokzijl, Nijensleek en Dedemsvaart om duidelijk te maken dat de burgers letterlijk en figuurlijk ziek zijn van megastallen.

Megastallen zijn een ramp voor dieren, natuur en milieu en voor de volksgezondheid. De Partij voor de Dieren wil zo snel mogelijk een verbod op megastallen. Marianne Thieme pleitte tijdens de tour langs de geplande megastallen voor een voedselproductie waarbij een respectvolle omgang met natuur, mens en dieren voorop staat.

Bekijk hieronder een fotoverslag. Lees hier een uitgebreid verslag.

Wij zijn tegen:

Gerelateerd nieuws

Nederlandse belastingbetaler maakt gigastal mogelijk in Oekraïne: 111,7 miljoen kuikens per jaar de dupe

De Nederlandse burger steunt de ontwikkeling van buitenlandse bio-industrie, waaronder een giga kippenmesterij in de Oekraïne...

Lees verder

Esther Ouwehand bezoekt Rotterdamse koplopers in stadslandbouw

Tweede Kamerlid Esther Ouwehand bezoekt vandaag een aantal Rotterdamse koplopers in stadslandbouw. Zij laat zich hier info...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief