Maaike Wermer (ex-Dieren­be­scherming) over naar Partij voor de Dieren


25 juni 2005

Amsterdam, 26 juni 2005 - Tijdens het derde partijcongres van de Partij voor de Dieren is Maaike Wermer, tot voor kort de woordvoerder van de Dierenbescherming, gekozen tot bestuurslid en tweede woordvoerder van de PvdD.

Maaike Wermer verruilde na 6 jaar het woordvoederschap van de Dierenbescherming voor een adviesfunctie bij Bikker Communicatie. Omdat ze betrokken wil blijven bij de strijd voor dierenrechten, koos ze ervoor zich naast haar werk voor dieren in te blijven zetten, via de Partij voor de Dieren. De PvdD is bijzonder verheugd met deze stap van Maaike Wermer en gaat ervan uit dat haar bijdrage zal kunnen leiden tot verdere groei van de snel groeiende partij.

Vandaag congresseerde de Partij voor de Dieren in Antropia in Driebergen waarbij 120 bezoekers aanwezig waren. Het congres heeft onder meer een beginselprogramma van de PvdD aangenomen.

Gerelateerd nieuws

PvdD roept op tot discussie over werking Reclame Code Commissie nav uitspraak ProefdierVrij

Amsterdam, 17 juni 2005 - De Partij voor de Dieren roept op tot een fundamentele discussie over het functioneren van de Neder...

Lees verder

Nieuw standbeeld voor Sneeuwvlokje, biggenjacht vandaag van start

Amsterdam, 1 juli 2005 - Vandaag, bij de start van de jacht waarbij duizenden wilde zwijnenbiggetjes gedood zullen worden, is...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief