Kiezers bedankt!


20 maart 2014

De Partij voor de Dieren heeft een zetel behaald in alle gemeentes waar zij mee deed aan de verkiezingen. De PvdD nam in 12 gemeenten deel. Voor het eerst deed de PvdD mee in Utrecht, Rotterdam, Pijnacker-Nootdorp, Vlagtwedde, Gouda en Arnhem. In Amsterdam, Den Haag, Leiden, Groningen, Apeldoorn en Buren is de partij sinds 2010 vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

Het resultaat van deze verkiezingen laat een enorme groei zien in het aantal kiezers dat vast wil houden aan zijn idealen. Dit betekent dat de Partij voor de Dieren een groeiend aantal mensen weet te bereiken die niet kiezen voor de korte termijn mensenbelangen, maar mededogen en duurzaamheid centraal stellen.

Marianne Thieme: “Ik ben ontzettend trots op alle mensen die zich tijdens deze campagne hebben ingezet voor onze partij. Alle kiezers wil ik hartelijk danken voor hun vertrouwen."

Gerelateerd nieuws

Kamervragen over prijsschieten door jagers op kraaien en kauwen

Marianne Thieme heeft Kamervragen gesteld over door jagers georganiseerde ‘kraaiendagen’ waarop jagers worden uitgedaagd zove...

Lees verder

Opinie: Werkloosheidsbestrijding vraagt radicaal andere koers. Accijns op arbeid is onverantwoord

Dit jaar stijgt de werkloosheid volgens het CPB naar 7,4%, 670.000 werkzoekenden zonder baan. Verborgen werkloosheid onder ZZ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief