Help uitzetting van 160 dieren en opvangei­ge­naren in Wilber­toord te voorkomen!


25 augustus 2004

Stichting Dierenthuis in Wilbertoord, Noord-Brabant is een stichting die in 2001 werd opgericht en zich richt op de opvang van oude, zieke en kansarme honden en katten. Mede dankzij steun van donateurs kan de stichting bestaan. Er is een conflict ontstaan tussen de Rabobank en de eigenaar van het pand waarin de dieren zijn gehuisvest, de heer Van Duijn. Op 21 september dreigt uitzetting van 160 dieren. Zie www.dierenthuis.nl

De Partij voor de Dieren roept op om een brief of email naar de Rabobank te sturen, waarin om een humane oplossing verzocht wordt.

Edit 31 augustus 2004: Deze actie is beëindigd. Mede dankzij de protestactie van de Partij voor de Dieren, zijn de 160 dieren in het opvangtehuis Wilbertoord en de eigenaren niet op straat komen te staan en de veiling van hun pand is door de Rabobank afgelast. Vanwege een anonieme geldschieter die via een notariskantoor in Amsterdam de schulden van het echtpaar Van Duijn en Van Dalen heeft betaald, is het versturen van protest e-mails aan de Rabobank niet meer nodig.

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief