Esther Ouwehand geno­mi­neerd als Groenste Politicus


14 juni 2010

Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid voor de Partij voor de Dieren, is door Natuurmonumenten genomineerd als Groenste Politicus van het Jaar. Woensdag wordt bekend naar welk Kamerlid de titel gaat.

Ouwehand neemt het op tegen Lutz Jacobi (PvdA) en Boris van der Ham (D66). Het Kamerlid is blij met de nominatie: ‘Het is heel goed dat Natuurmonumenten zichtbaar maakt welke Kamerleden zich sterk maken voor de natuur in ons land. Met de Partij voor de Dieren zetten we ons niet alleen in voor de Ecologische Hoofdstructuur, maar strijden we ook tegen de voortdurende aantasting van natuurgebieden door bijvoorbeeld ammoniak uit de veehouderij. Leuk dat die inzet op deze manier erkend wordt’.

Natuurmonumenten organiseert de verkiezing voor het derde jaar op rij. De huldiging vindt woensdag om 10.00u plaats op het Plein in Den Haag.

Gerelateerd nieuws

Kinderen en jongeren kiezen massaal Partij voor de Dieren

Als het aan basisscholieren ligt komt de Partij voor de Dieren na de verkiezingen met 21 zetels in de Tweede Kamer. De part...

Lees verder

Esther Ouwehand groenste politicus van het jaar

Den Haag, 16 juni 2010 - Tweede Kamerlid Esther Ouwehand is vandaag door Natuurmonumenten uitgeroepen tot groenste politic...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief