Animal Politics in Istanbul


30 oktober 2013

Namens de Partij voor de Dieren organiseert de Animal Politics Foundation op 12 en 13 december 2013 in Istanbul een internationaal symposium over 'Animal Politics, theory and practice'. Het symposium is bedoeld voor geïnteresseerden in dierenrechten en dierenpolitiek, en meer in het bijzonder voor mensen die zich bezighouden met de theorie of praktijk van de relatief jonge, maar invloedrijke politieke stroming van Animal Politics. De Animal Politics Foundation (APF) is de stichting waarin de Partij voor de Dieren haar internationale activiteiten heeft ondergebracht.


Het symposium behandelt zowel de theorie als de praktijk van Animal Politics en richt de blik op zowel de uitdagingen als de mogelijkheden met als doel: het creëren en versterken van verbanden binnen deze beweging. Uiteraard zal ook partijleider Marianne Thieme een lezing geven.

In Turkije is een relatief nieuwe Partij voor de Dieren actief, de Hayvan Partisi. Door het symposium in Istanbul te houden willen de Partij voor de Dieren en de Animal Politics Foundation steun geven aan deze beweging in Turkije.

Meer weten over het programma, de sprekers en de boekingsmogelijkheden?

Nederlandstalig: http://www.partijvoordedieren.nl/recent/internationaalsymposium
Engelstalig: https://www.partijvoordedieren.nl/recent/InternationalSymposium

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief