Ruim 1,5 miljoen Metro­lezers opge­roepen te kiezen voor duur­zaamheid en mededogen


8 december 2011

Amsterdam, 8 december 2011 – De Partij voor de Dieren heeft vandaag een outsert van twee pagina’s in dagblad Metro geplaatst, met steun van een gulle sponsor. Een unieke mogelijkheid om ruim 1,5 miljoen mensen in overweging te geven niet te kiezen voor de eenzijdige en zeer kortzichtige 'business as usual' politiek, maar te kiezen voor de radicaal andere koers die noodzakelijk is om de aarde bewoonbaar te houden voor toekomstige generaties mensen en dieren.

In Metro aandacht voor de planeetbrede visie van de Partij voor de Dieren met als uitgangspunten mededogen, duurzaamheid, persoonlijke vrijheid en persoonlijke verantwoordelijkheid.
Verder aandacht voor de desastreuze natuurwet van staatssecretaris Bleker waarmee de natuur in de uitverkoop wordt gezet. De Partij voor de Dieren is de campagne Groeiend Verzet Tegen Nieuwe Natuurwet gestart om een protestbos te planten als groeiend verzet tegen de nieuwe natuurwet.

Heb je de Metro niet gezien? Je kunt 'm hier ook downloaden.

Gerelateerd nieuws

Thieme: Leg je oor te luisteren op straat

Tijdens het debat over de Eurotop heeft Marianne Thieme collega's van andere partijen opgeroepen hun oor te luisteren te l...

Lees verder

Groeiend Verzet Tegen Nieuwe Natuurwet

Amsterdam, 8 december 2011 – De Partij voor de Dieren start vandaag een landelijke campagne Groeiend Verzet tegen Nieuwe Na...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief