Partij voor de Dieren zoekt coor­di­nator partij­bureau M/V


15 juli 2004

De Partij voor de Dieren is op zoek naar een gedreven, enthousiaste duizendpoot die een bijdrage wil leveren aan professionalisering van onze jonge partij. Een partij die in de politiek een stem wil geven aan de allerzwaksten in onze samenleving: de miljoenen dieren. Bij de afgelopen Europese verkiezingen haalden we bijna 155.000 stemmen, net niet genoeg voor een zetel in het Europese Parlement. Maar de 3,2 % van de stemmen die we in juni haalden zou bij de Tweede Kamerverkiezingen goed zijn voor 5 zetels.

Het partijbureau
In Amsterdam is het landelijk bureau van de Partij voor de Dieren gevestigd. Het bureau draait op dit moment op actieve leden. Informeren is een van de belangrijkste taken van het landelijk bureau. Dagelijks krijgen we veel informatieaanvragen binnen van belangstellenden (bijvoorbeeld scholieren die een werkstuk of spreekbeurt moeten maken), maar ook van andere organisaties en natuurlijk onze leden. De administratie van de vereniging, de ledenadministratie en de financiele administratie vinden plaats op het landelijk bureau.

Coordinator partijbureau
We zijn op zoek naar iemand die beschikt over een pioniersgeest. Iemand die niet verwacht in een gespreid bedje te belanden, maar begrijpt dat veel binnen de partij nog in de kinderschoenen staat en afhankelijk is van actieve leden. Je houdt ervan om mensen te enthousiasmeren. Je bent initiatiefrijk en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, organisatietalent en accuratesse. En, last but not least, je staat natuurlijk geheel achter de doelstellingen van de PvdD.

Taken
De bureaucoordinator stuurt de actieve leden op het partijbureau aan. Hij of zij is verantwoordelijk voor de (financiele) administratie en het archief en de communicatie met de (actieve) leden. Tot het takenpakket behoren het beheer van de website, de partijnieuwsbrief en voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen; De co?nator organiseert en begeleidt PvdD-activiteiten in het land (verkiezingscampagnes, stands, ledenwervingsacties e.d.). Bij de functie hoort verder de co?natie van de nog in oprichting zijnde afdelingen van de PvdD.

Opleiding en ervaring
- HBO niveau
- minimaal drie jaar relevante werkervaring (met name op het gebied van (financiele) administratie, en het aansturen van vrijwilligers)
- goede beheersing van de Nederlandse taal
- kennis en ervaring met computerprogramma?s Word, Access, Outlook, Excel en internet is een must

Het betreft een functie van 32-40 uur. De PvdD betaalt het minimumloon.

Solliciteren naar deze functie?
Stuur je brief met motivatie en bondig CV naar Partij voor de Dieren, t.a.v. mevrouw L. Keller, postbus 92082, 1090 AB Amsterdam, of mail naar l.keller@partijvoordedieren.nl o.v.v. "vacature partijbureau" linksboven op de envelop. We ontvangen je sollicitatie graag voor 9 augustus.

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief