Partij voor de Dieren lanceert eigen dier­vrien­de­lijke post­zegels & rookworst protest­zegels


5 maart 2007

Amsterdam, 6 maart 2007 - Na klachten van partijleden over het feit dat TNT Post reguliere postzegels heeft uitgegeven met afbeeldingen van en reclame voor Unox Rookworst, heeft de Partij voor de Dieren besloten eigen, diervriendelijke postzegels te laten ontwerpen met frankeerwaarde. De postzegels kunnen gewoon in het reguliere postverkeer van TNT Post gebruikt worden.
Voor wie geen eigen postzegels wil bestellen is er ook een vel met 20 protestzegels voor € 1,50 om naast de Unox rookworst postzegels te plakken die TNT verkoopt. De protestzegels hebben geen frankeerwaarde, maar geven wel een belangrijk diervriendelijk signaal af.

De diervriendelijke postzegels kunnen gedownload worden van de site van de Partij voor de Dieren en vervolgens eenvoudig worden besteld bij TNT Post. De postzegels worden thuisbezorgd.
In de serie van de Partij voor de Dieren kan gekozen worden voor een afbeelding van een worst, met de mededeling “toch lullig voor die biggetjes”, een verwijzing naar de barbaarse praktijk dat er in de EU nog dagelijks elke seconde 3 biggen onverdoofd gecastreerd worden.

Daarnaast zijn er afbeeldingen in de vorm van “Australische verkeersborden” met dieren die om hulp roepen, zoals een biggetje in een veewagen, een ijsbeer op een smeltende ijsschots, een damhert in de Amsterdamse waterleidingduinen of een zwijn dat onder vuur ligt.

Hieronder enkele van de te bestellen postzegels. De postzegels kunnen vanaf vandaag gedownload en besteld worden via https://www.partijvoordedieren.nl/content/view/246.
De protestzegels kunnen besteld worden via de webwinkel op www.partijvoordedieren.nl

Gerelateerd nieuws

Photoshopper wint 1.000 € met Animal D-day

Roadmovie virtuele verkiezingscampagne Partij voor de Dieren trekt veel bekijks Amsterdam, 6 maart 2007 - In de webstrijd die...

Lees verder

Partij voor de Dieren met 9 zetels Provinciale Staten in

De Partij voor de Dieren komt met 9 zetels in 8 provincies de Provinciale Staten in. Een geweldig resultaat voor een nieuwe p...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief