Spreek­beurt, opdracht of werkstuk over de Partij voor de Dieren


Wat goed dat je jouw school- of studieopdracht over de Partij voor de Dieren doet! We geven je graag wat handige tips. Zodat jij zeker weten slaagt voor je onderzoek!

Standpunten database

Wil je meer informatie over onze standpunten? Check dan onze standpunten database. Je kan ook de zoekbalk bovenaan de website gebruiken. Zo vind je gemakkelijk al onze acties in de Tweede Kamer en nieuwsberichten over jouw onderwerp. Nog een tip: er is vast ook handige info te vinden over jouw onderwerp in ons verkiezingsprogramma!

Voor de meest actuele nieuwtjes is het slim om onze social media kanalen te checken. Vind ons op Instagram, X en Facebook.

De partij en onze Kamerleden

Op onze website vind je meer info over de achtergrond en geschiedenis van onze partij. Ook kan je hier lezen over onze volksvertegenwoordigers. Nog meer weten over onze Kamerleden? Check hun social media!

PINK!

Wist je al dat Partij voor de Dieren een onafhankelijke jongerenorganisatie heeft? PINK! Jongeren tussen de 14 en 28 jaar kunnen lid worden en op een gezellige manier kennismaken met politiek. Bekijk vooral de website en volg PINK! op Instagram, X of Facebook.

Beeldbank

In de beeldbank vind je officiële foto’s van onze Kamerleden en onze logo’s. Deze mag je uiteraard gebruiken voor jouw werkstuk of spreekbeurt.

https://cloud.partijvoordedieren.nl/s/p8CCFFxP8Mf2GFi
Wachtwoord: PvdDMedia23!

Hopelijk heb je zo genoeg informatie voor jouw schoolopdracht. Onze Kamerleden hebben het erg druk om de wereld diervriendelijker, duurzamer en groener te maken, waardoor ze helaas geen tijd over hebben voor een interview. Maar wij denken dat je met deze tips en informatie een fantastische opdracht kan maken. We duimen voor je en hebben er alle vertrouwen in! Heel veel succes!