Esther Ouwehand tijdens 34e partij­congres: "Het gaat goed met de Partij voor de Dieren"


27 juni 2022

Op zaterdag 25 juni vond het Partij voor de Dieren congres voor het eerst in twee jaar weer op locatie plaats. Deze 34e editie werd gehouden in de RAI in Amsterdam. Er waren ruim 600 leden aanwezig.

Tijdens het congres werd teruggeblikt op de succesvolle gemeenteraadsverkiezingen. Het bestuur van PINK!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren, was erbij om te vertellen over hun werk. Roanne van Voorst, bekend van het boek Ooit aten we dieren, gaf een inspirerende lezing over hoop.

De leden hebben op het congres verschillende zaken besproken en vastgesteld. Zoals de jaarstukken van 2021, een statutenwijziging, de samenstelling van het partijbestuur en de samenstelling van de commissie van beroep. Alle voorstellen hieromtrent zijn aangenomen.

Partijleider Esther Ouwehand was er natuurlijk ook bij met een speech voor de leden. Kijk de speech hier terug.

Gerelateerd nieuws

Doorbraak in proefdierenbeleid

Voor het eerst in jaren is er een doorbraak in de omschakeling naar proefdiervrij onderzoek. De Tweede Kamer nam hiervoor zes...

Lees verder

PvdD opent meldpunt voor misstanden toezicht vleessector

Naar aanleiding van aanhoudend dierenleed in slachthuizen, opent de Partij voor de Dieren een meldpunt voor misstanden in het...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief