Partij voor de Dieren heet 25.000ste lid welkom


Aanhou­dende groei in ledental en volks­ver­te­gen­woor­digers

22 februari 2023
Deze week heeft de Partij voor de Dieren haar 25.000ste lid ingeschreven. Sinds haar oprichting in 2002 ziet de partij een aanhoudende groei in ledental en volksvertegenwoordigers.

Waar coalitiepartijen als de VVD en het CDA in de lift naar beneden zitten wat betreft ledenaantallen, zit de PvdD in de lift omhoog. Leden vormen de basis om de partij verder uit te bouwen en ze vormen een kweekvijver voor politiek talent.

Het 25.000ste lid over zijn motivatie om lid te worden: “Je kunt maar zoveel doen als ‘gewoon persoon’ voor dierenwelzijn. Maar als je in de politiek zit, dan kun je echt impact hebben. Dat neemt het gevoel van machteloosheid weg.” Het kersverse partijlid ontvangt een uitgebreid campagnepakket als welkomstcadeau.

Bij de komende Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen en indirect de Eerste Kamerverkiezingen, verwacht de PvdD een groei van zeker 25% te kunnen realiseren.

Gerelateerd nieuws

Esther Ouwehand keert terug in de Kamer

Vandaag start Esther Ouwehand weer als fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in de Tweede Kamer. Ze keert terug in d...

Lees verder

Exportkredietverzekeringen zijn staatssteun voor uitbuiting

Vorige week konden we bij het tv-programma Frontlinie zien hoe het Nederlandse bedrijf Boskalis lak heeft aan mens en milieu ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief