Keer het tij


Partij voor de Dieren trapt campagne af met nieuwe slogan

15 oktober 2023

Keer het tij

Het klimaat, de dieren en de natuur hebben ons nodig. Op 22 november zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Er staat veel op het spel: een leefbare Aarde. Daarom zegt de Partij voor de Dieren: Keer het tij.

Je hoeft niet te kiezen tussen invloed of idealen. Want je kunt Partij voor de Dieren kiezen. Wij doen geen water bij de wijn met betrekking tot onze diepgroene idealen. Wij hoeven niet de grootste te worden om grote invloed te hebben. De Partij voor de Dieren houdt dieren, natuur en milieu op de politieke agenda. We trekken andere partijen de groene kant op. De Partij voor de Dieren doet wat nodig is. Dus een stem op de Partij voor de Dieren is per definitie een goed bestede én strategische stem. Omdat het altijd een diepgroen resultaat oplevert. En dat resultaat is samengevat in de campagneslogan: Keer het tij.

We willen allemaal een goed, gezond en gelukkig leven voor onszelf, onze (klein)kinderen en alle dieren die steeds meer in de verdrukking komen. Een toekomst waarin iedereen een dak boven het hoofd heeft en genoeg inkomen om van rond te komen. Een toekomst waarin we met respect omgaan met al het leven op Aarde. Een toekomst die iedereen toekomt. En die toekomst is binnen handbereik als we radicale keuzes durven te maken.

Steeds meer mensen voelen en begrijpen dat. Steeds meer mensen laten zich horen. En steeds meer mensen eisen hardop een toekomst voor de Aarde en al haar bewoners. De Partij voor de Dieren staat pal naast al deze mensen. Wij zíjn die mensen. Samen maken we de roep om echte verandering luider en luider. Als er ooit een tijd is om te kiezen voor een diepgroene partij, dan is het wel nu. Dus kom in actie. Keer het tij om erger te voorkomen. Maar vooral: keer het tij om een betere, gezondere, eerlijkere en mooiere wereld dichterbij te brengen.

Keer het tij. Voor jezelf, onze (klein)kinderen en alles wat je dierbaar is.

Volg de campagneaftrap

Volg de aftrap van de campagne met Esther Ouwehand, andere kandidaten, een singer-songwriter en jongerenorganisatie PINK! via de YouTube-stream.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren zet volgende stap afschaffen fossiele subsidies

De Partij voor de Dieren dient bij het Belastingplan 2024 voorstellen in om 10 miljard euro weg te halen bij de fossiele subs...

Lees verder

Geen jacht meer op diersoorten waarmee het niet goed gaat

Diersoorten die in hun voortbestaan worden bedreigd moeten per direct van de landelijke vrijstellingslijst voor de jacht af. ...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief