'Beste partij voor dieren, natuur, milieu, studenten en onderwijs mag niet uit beeld raken'


28 februari 2011

Amsterdam, 27 februari 2011 – Jan-Peter Cruiming, oprichter van NationaleVacaturebank.nl en eigenaar van o.a. Studenten.nl, heeft de Partij voor de Dieren een advertentie van 2 hele pagina’s in het blad Metro t.w.v. € 75.000 aangeboden.

Op maandag 28 februari zullen pagina 2 en 3 geheel gevuld zijn met programma-informatie over de Partij voor de Dieren. Daarmee kan de partij in het belangrijke slotoffensief 1,5 miljoen kiezers bereiken.

Jan-Peter Cruiming: “Het is een schande dat de NOS denkt zo’n partij weg te moeten houden bij de kiezers tijdens het slotdebat. De Partij voor de Dieren is de enige partij met een planeetbreed programma. Ze maken zich niet alleen sterk voor dieren, natuur en milieu, maar ook voor studenten en onderwijs.”

Marianne Thieme is blij met de sponsoring: “Metro bereikt heel veel studenten, het is goed om hen te laten zien dat ze ons de doorslaggevende stem in de senaat kunnen brengen.”

De Partij voor de Dieren verwacht dat de pagina’s in Metro bij zullen dragen aan het behalen van een tweede zetel in de senaat.

Klik hier voor de Metro advertentie.

Gerelateerd nieuws

Partij voor de Dieren roept partijleiders op voorafgaand aan slotdebat

Het Kort Geding van de Partij voor de Dieren tegen de NOS diende vandaag bij de rechtbank in Amsterdam, maar heeft tot tele...

Lees verder

KoeKoe geeft inzicht in veestallen Gelderland

Arnhem, 28 februari 2011 – Informatie over het aantal dieren en diersoorten die zich in grote stallen in Gelderland bevinde...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief