Lezin­gen­tournee Engelen en Thieme doet Utrecht aan


26 oktober 2016

Op 27 oktober vindt de derde in een reeks lezingen van Ewald Engelen en Marianne Thieme plaats in Utrecht. In lijn met hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’, spreken hoogleraar financiële geografie Engelen en PvdD-fractievoorzitter Thieme door het hele land over de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes.

Ewald Engelen en Marianne Thieme waarschuwen in hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’ tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B! De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven, en bekroonde het met vier sterren.

De hoogleraar financiële geografie Engelen (UvA) en fractievoorzitter Thieme (Partij voor de Dieren) trekken de komende maanden het land door voor een serie lezingen over ‘De kanarie in de kolenmijn’. De aftrap hiervan vond eind september plaats in Nijmegen. De lezing in Utrecht is gratis en vindt plaats in Molen de Ster. Na de lezing is er gelegenheid om de auteurs van het boek vragen te stellen en vindt er een signeersessie plaats.

Datum: donderdag 27 oktober 2016
Tijd: 19.30-21.00 uur, inloop vanaf 19:15
Locatie: Molen de Ster, Molenpark 3, Utrecht
Reserveren: Klik hier om te reserveren.

Meer informatie over het boek: https://www.partijvoordedieren.nl/dekanarieindekolenmijn

Op https://www.facebook.com/PartijvoordeDieren/events zullen de data en locaties van de overige lezingen bekend worden gemaakt.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief