Extra facebook-event Marianne Thieme en Ewald Engelen in Amsterdam


10 maart 2017

Op veler verzoek organiseren Marianne Thieme en Ewald Engelen een extra Kanarie in de Kolenmijn bijeenkomst, op zaterdagavond 11 maart in De Nieuwe Liefde in Amsterdam. In lijn met hun boek spreken gentleman-hooligan Engelen en PvdD-fractievoorzitter Thieme tijdens een landelijke tour over de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Het boek kreeg van de Volkskrant de hoogste waardering van alle door lijsttrekkers gepubliceerde pennenvruchten: 4 sterren.

Ewald Engelen en Marianne Thieme waarschuwen in hun boek ‘De kanarie in de kolenmijn’ tegen de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B! De Volkskrant noemde het boek met afstand het meest radicale geschrift dat de afgelopen jaren in de Haagse politiek werd geschreven.

Hoogleraar financiële geografie Engelen (UvA) en fractievoorzitter Thieme (Partij voor de Dieren) organiseren aan het einde van hun lezingentournee door het land een livestream facebook event voor de ruim 100.000 volgers van de facebookpagina van de partij.

Campagneleider Lieke Keller: ”Als grootste politieke partij op facebook is het logisch om onze volgers de kans te bieden de presentatie live te kunnen volgen. Na alle lijsttrekkersdebatten waar de Partij voor de Dieren niet voor was uitgenodigd, hebben veel mensen behoefte aan een fris en ander geluid waarin de grote problemen van dit moment zoals klimaatverandering en de vluchtelingencrisis benoemd worden en van oplossingen voorzien.” De lezing in De Nieuwe Liefde is inmiddels volgeboekt. Na de lezing is er gelegenheid om de auteurs van De kanarie in de kolenmijn vragen te stellen en vindt er een signeersessie plaats.

Meer informatie over het boek en aanbevelingen: https://www.partijvoordedieren.nl/dekanarieindekolenmijn

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief