Partij voor de Dieren maakt gesproken verkie­zings­pro­gramma voor blinden en slecht­zienden


16 maart 2015

Marianne Thieme heeft het verkiezingsprogramma van de Partij voor de Dieren ingesproken speciaal voor blinden en slechtzienden. De Partij voor de Dieren vindt het belangrijk dat alle kiezers de mogelijkheid hebben zich te kunnen verdiepen in de standpunten van de partij. In Nederland zijn naar schatting 320.000 mensen blind of slechtziend.

Het gesproken programma duurt bijna 23 minuten en is hier te beluisteren.

Marianne Thieme: "Als emancipatiepartij vinden wij het belangrijk dat iedereen kennis kan nemen van ons programma, ook groepen kiezers die niet via reguliere weg kennis kunnen nemen van onze uitgangspunten."

Naast een gesproken programma voor blinden en slechtzienden heeft de Partij voor de Dieren ook een verkiezingsprogramma in eenvoudige taal, speciaal voor mensen die niet in staat zijn het reguliere verkiezingsprogramma te lezen en/of te begrijpen.

Gerelateerd nieuws

One Single Planet na succesvolle provinciale premières gratis online te zien

Na de wereldpremière in het bezette Maagdenhuis en tien provinciale premières is de nieuwe documentaire One Single Planet van...

Lees verder

PvdD steunt eerlijk kinderpardon

De Partij voor de Dieren steunt de actie voor een Eerlijk Kinderpardon. Toen twee jaar geleden het kinderpardon werd aangekon...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief