Marianne Thieme wint Power­vrouwen Awards 2014


9 maart 2014

Marianne Thieme is door de luisteraars van Sky Radio uitgeroepen tot winnares van de Sky Radio Powervrouwen Awards 2014 in de categorie ‘politiek’. Zij ontving de award gisteravond op Internationale Vrouwendag in de Grote Kerk in Naarden. Naast Thieme zijn in de andere categorieën Ilse DeLange, Heleen van Royen, Ireen Wüst en Vivian Reijs de grote winnaressen van de Powervrouwen Awards.

Afgelopen periode konden luisteraars van Sky Radio stemmen op hun favoriete powervrouw in de categorieën Muziek, Literatuur, Sport, Politiek en Showbizz. De winnaressen zijn door het publiek gekozen voor hun uitzonderlijke prestaties, persoonlijkheid en talent.

‘Prachtig om deze Powervrouw Award te ontvangen. 50 jaar na ‘Power to the People’ krijgt ‘Power to the Planet’ nu erkenning van de luisteraars van Sky Radio. Overduidelijk een andere manier van denken. Met hulp van de Sky Radio-luisteraars kan de Partij voor de Dieren nog eens heel groot worden. Bedankt voor het stemmen!’, aldus Marianne Thieme.

Gerelateerd nieuws

Esther Ouwehand in actie voor een gifvrij Leiden

De Partij voor de Dieren kwam vanochtend in actie voor gifvrije buurten in Leiden. Tweede Kamerlid Esther Ouwehand riep de wi...

Lees verder

Partij voor de Dieren verklaart Groningen gentechvrij

Afgelopen zaterdag kwam de Partij voor de Dieren in actie voor een gentechvrij Groningen. De partij verzet zich tegen de opru...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief