Kandi­da­ten­lijst gemeen­te­raads­ver­kie­zingen Groningen vast­ge­steld op partij­congres


6 juni 2018

Afgelopen zondag vond het 26e partijcongres plaats. Op 3 juni verzamelden 450 leden zich in Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn. Op dit congres is de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Groningen vastgesteld en werd de nieuwe lijsttrekker van de Groningse fractie, Kirsten de Wrede, voorgesteld.

Daarnaast werd de jaarrekening gepresenteerd en vastgesteld. Aanpassingen in het huishoudelijk reglement werden besproken en vastgesteld. Senator en partijoprichter Niko Koffeman vertelde over het werk van de NGPF, het wetenschappelijk bureau van de partij. Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten en Provinciale Statenlid in Flevoland Leonie Vestering spraken over de discussie rondom de Oostvaardersplassen.

De gastspreker op het congres was Herman Lelieveldt, auteur van De voedselparadox. Hij vertelde over wat ons streven naar beter eten dwarsboomt.

Uiteraard sloot partijleider Marianne Thieme het congres af met een inspirerende speech. Deze is hieronder te bekijken.

Kandidaten gemeenteraadsverkiezingen Groningen

Herman Lelievelt over zijn boek ' de Voedselparadox'

Femke Merel van Kooten over de Oostvaardersplassen

Gerelateerd nieuws

PvdD vertoont schokkende docu ‘Kangaroo’ in Tweede Kamer

De Partij voor de Dieren heeft op donderdagavond 31 mei in de Tweede Kamer de Australische documentaire ‘Kangaroo’ vertoond. ...

Lees verder

Verzet kabinet tegen palmolie als brandstof moet zichtbaarder

Het kabinet moet dankzij een breed gesteunde motie van de Partij voor de Dieren laten zien hoe het zich inspant tegen palmoli...

Lees verder

Blijf op de hoogte van het laatste landelijke nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief